Latex spuiten

Latex spuiten van wanden en plafonds

Bij schildersbedrijf JV bent u ook aan het juiste adres voor het spuiten van wanden en plafonds. Met onze professionele apparatuur krijgt u het mooiste resultaat. Latex spuiten is tegenwoordig een veelgebruikte techniek voor het schilderen van plafonds en muren in woningen en bedrijfsruimtes. Het spuiten van latex heeft een zeer hoge afwerking en zorgt ervoor dat uw wanden en plafonds er strak uit komen te zien.

Voordelen van latex spuiten

Het spuiten van muren en plafonds met latex geeft altijd een strak resultaat. Er is minder structuur en meer laagdikte. Dit zorgt voor een nette en egale afwerking.
Wij werken met onze latex alleen met topmerken zoals Sigma. Uw muren en plafonds zijn hierdoor in de toekomst goed schoon te maken en u zult er jarenlang plezier van hebben.

Over Schildersbedrijf JV

Schildersbedrijf JV heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van schilderswerkzaamheden. Wij kijken altijd naar de lange termijn oplossingen zodat u jaren kunt genieten van het schilderwerk. Door onze projectmatige aanpak en heldere communicatie werken wij naar tevredenheid voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

De voordelen van latex spuiten

  • Altijd een strak resultaat
  • Ook geschikt voor lastige hoeken
  • Nette en egale afwerking
  • Sneller dan traditioneel sauzen
  • Minder structuur
  • Meer laagdikte

Latex spuiten is al mogelijk v.a. 10,90 per m2

Dit is inclusief materiaal, arbeid, het afplakken en afdekken! Neem contact op voor een passende offerte

Contact