Paneeldeur

Renovatie paneeldeur

Schildersbedrijf JV heeft de afgelopen jaren in diverse woningen de paneeldeuren gerenoveerd en heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd in het renoveren van typische jaren 30 paneeldeuren. Van het vervangen van het glas tot aan het compleet nieuw in de lak zetten van oude paneeldeuren: Bij Schildersbedrijf JV bent u aan het juiste adres.

Een nieuwe deur kost al snel enkele honderden euro's en ook het inhangen is vaak een lastige klus. Het renoveren van uw oude en vaak ook antieke jaren 30 paneeldeur is vaak dan ook een goedkoper en mooier alternatief. Na de renovatie van uw paneeldeur ziet de deur er weer als nieuw uit!

Alle kleuren en glassoorten zijn mogelijk bij de renovatie van uw paneeldeur. Zo kunt u de deur naar smaak laten renoveren en schilderen.

Renovatie oude paneeldeur ? Geen probleem voor Schildersbedrijf JV!

In veel gevallen zullen wij bij de renovatie paneeldeur de volgende werkzaamheden uitvoeren:
1) Optioneel: Het vervangen van de ramen in de paneeldeur
2) Het schuren van uw deur: Wij gebruiken hiervoor professionele schuurmachines
2) Waar nodig: Plamuur aanbrengen
3) Nogmaals schuren van de paneeldeur
4) Een nieuwe laag grondverf aanbrengen
5) Lak aanbrengen. Wij gebruiken hiervoor verf van Sigma

Als uw klinken niet meer in goede staat zijn is het aan te raden ook de klinken en eventueel het slot te vervangen. Ook hier kunnen wij u bij helpen. Als de deur niet helemaal goed sluit zullen wij deze bijschaven zodat dit ook opgelost is.

Voor jaren 30 paneeldeuren is het mooi om typische jaren 30 bakelieten klinken te gebruiken om uw oude paneeldeur weer in originele staat terug te brengen. Er zijn diverse webshops die deze klinken verzamelen en aanbieden. Ook op marktplaats kunt u deze klinken vaak vinden. Mocht dit niet lukken: Schildersbedrijf JV helpt u hier graag bij!

Renovatie paneeldeur
Renovatie paneeldeur
Renovatie paneeldeuren jaren 30

Interesse in de renovatie van uw paneeldeur?

Wij zijn dagelijks bereikbaar op 06 461 68 020 of mail naar info@schildersbedrijfjv.nl

Contact