Schilderwerken

Schilderwerk is één van de belangrijkste aspecten voor het onderhoud en behoud van uw woning, kantoor, bedrijfspand of clubhuis. Een vakkundige geschilderde woning is uw eerste visitekaartje. Onze vakbekwame medewerkers hebben het inzicht en de kennis om u een advies te geven voor uw woning, ongeacht of deze oud of nieuw is, en of het binnen of buiten betreft.

Wilt u niet meteen voor grote onverwachte uitgaven komen te staan? Wij maken in dat geval graag een onderhoudsplan voor u. Zo behoud u de uitstraling van een mooi geschilderde woning en het belangrijkste: Een uitstraling die u graag wilt behouden waarbij de kosten worden verspreid. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een verzorgd en duurzaam kwalitatief hoog eindresultaat.

Schildersberdijf JV schildert onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen.

Schilderen kan ook dienen om iets te signaleren, er de aandacht op te vestigen. Denken we hier bijvoorbeeld aan gele buizen die aangeven dat deze voor gas zijn. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan Schildersbedrijf JV verzorgen. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen.

Schilderen woonhuis

Offerteaanvraag of contact?

Wij zijn dagelijks bereikbaar op 06 461 68 020 of mail naar info@schildersbedrijfjv.nl

Contact